Saya berjaya hilangkan Jeragat di wajah tanpa sebarang Rawatan & Set Skincare. Ini apa yang Saya Lakukan.

Hai…

Saya Ira, tahun umur saya genap 37 tahun.

Saya nak kongsikan dekat korang macam mana perjalanan saya hilangkan jeragat kat wajah tanpa sebarang rawatan.

Dulu saya ada masalah jeragat yg agak kritikal, penuh 1 muka. Kadang-kadang nak keluar rumah pon malu. Tak ada keyakinan nak jumpa orang.

Selama ni saya dah try macam-macam cara untuk hilangkan Jeragat ni, tapi kebanyakannya tak mendatangkan hasil.

Korang sebut la apa punya rawatan muka, semua saya dah buat.

Wajah saya bukan makin ok, malah makin teruk lagi ada lah.

Kadang-kadang saya macam giveup nak hilangkan jeragat ni.

Akhirnya saya amik inesiatif untuk cari sendiri cara untuk hilangkan jeragat ni.

Saya mulakan misi pencarian penyelesaian masalah saya ni kat internet.

Ini yang saya jumpa… 

Jeragat sebenarnya bukan di lapisan luar muka kita, ia sebenarnya mempunyai akar sehingga ke lapisan bawah kulit. Boleh rujuk gambar di atas.

Sebab tu la kalau guna set-set skincare ni jeragat tak hilang, tapi lama-lama dia muncul balik. Ini sebab akar jeragat itu sendiri masih ada dalam kulit kita ni.

So, macam mana nak hilangkan jeragat terus supaya ia tak muncul semula?

JAWAPANNYA…

Jadi langkah pertama untuk hilangkan Jeragat :

PERTAMA → Rawat Jeragat dari dalam (dari akar)

Bukan guna Skin Care.

Bukan buat rawatan2 kat spa.

Patut lah selama ni Jeragat ni tak hilang-hilang.

 

Soalnya sekarang, macam mana nak Rawat dari akar ?

Saya cari punya cari, akhirnya saya jumpa cara paling berkesan nak rawat jeragat ni dari akar.

Jeragat boleh dirawat dari akar dengan hanya 3 bahan ni :

1) Glutathione : Ia adalah bahan semulajadi yg dihasilkan oleh hati dan ia juga boleh ditemui di dalam buah-buahan dan sayuran.

Fungsi utama Glutathione ini adalah untuk merawat jeragat dari dalam iaitu dari akar. Ia juga menghilangkan jeragat dari dalam supaya ia tidak muncul di wajah kita lagi.

2) Hyaluronic acid (Ha) : Ia juga adalah bahan yang penting untuk masalah jeragat, ia berfungsi untuk mencegah jeragat dari merebak dari luar. Bila kita dah rawat jeragat dari dalam, dari luar juga kita perlu cegah kan?

HA ini juga dapat mengunci kelembapan pada wajah agar ia tidak akan merebak secara ekstrim.

3) Vitamin C : Ini adalah bahan yang terakhir yang kita perlukan untuk mendapatkan wajah yang bebas daripada Jeragat. 

Bila kita dah rawat jeragat daripada luar & dalam dengan Glutathione & HA tadi kita memerlukan Vitamin C untuk membantu menggantikan sel-sel kulit lama kepada sel-sel kulit baru.

AMARAN…!!

Ketiga-tiga bahan ini jika diambil dengan dos berlebihan daripada apa yang di tetapkan oleh Kementerian Kesiahatan Malaysia (KKM) boleh memudarat kesihatan & wajah.

Kat mana pulak nak dapatkan ketiga-tiga bahan ni??

Saya dah cuba cari 3 bahan ni kat GUARDIAN, memang ada 3 bahan ni kat Guardian tapi harganya amat mahal. Harga ketiga-tiga bahan ni Hampir RM450!

Glutathione = RM224.98

Hyaluronic Acid (HA) = RM98.78

Vitamin C = RM89.98

Saya puas cari kat tempat-tempat lain untuk dapatkan 3 bahan ni dengan harga yg lebih murah. Akhirnya saya jumpa 1 syarikat yang telah menggabungkan ketiga-tiga bahan ini dalam 1 formula.

Yang paling penting formula ini telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) & diiktiraf halal oleh JAKIM.  Harga pon memang jauh lebih murah daripada beli ketiga-tiga bahan ini secara berasingan.

Nak tahu apa formulanya…??

GLUTACAPS

L – Glutathione Plus

Ini bahan-bahan dalam Glutacaps. Glutathione, Hyaluronic acid, Ascorbic acid (Vitamin C)

INI 3 SEBAB YANG MEMBUATKAN SAYA YAKIN UNTUK CUBA GLUTACAPS

1. Glutacaps telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
2. Glutacaps telah disahkan HALAL oleh JAKIM.
3. Banyak testimoni yang kata berkesan guna Glutacaps ni.

DISCLAIMERS : Result maybe vary from person to person.

*****

Ini apa yang terjadi kepada saya selepas menggunakan Glutacaps selama sebulan

Minggu 1 : Tak banyak sangat beza pon pada wajah, jeragat still ada. Cuma apa yang berbeza, wajah saya makin lembab sikit dari sebelum ni.

Minggu 2 : Minggu kedua ni saya pelik sikit. Ramai yang tegur wajah saya makin cerah, termasuklah kawan2 kat ofis.

(Sebelum ni saya tak pernah langsung dapat pujian macam ni).

Minggu 3 : Sambil makan Glutacaps, staf diorang suruh banyak minum air. So sepanjang 3 minggu ni memang selalu minum air mineral.

Purata saya minum sehari dalam 2.7ml. Memang kerap jugakla buang ayaq.

Minggu 4 : Saya rasa pelik dengan perangai suami saya. Tak pernah2 dia nak belikan saya hadiah, tapi minggu ni saya dapat hadiah dari dia. Dia sendiri tegur kata “Ayang nampak lain la sekarang”. 

Jeragat yang sebelum ni kat wajah saya, dah makin pudar.

(Kawan2 pun cakap nak try Glutacaps nanti)

Saya memang sangat rekemen Glutacaps ni sebab

1. Saya memang dah kaji betul2 sebelum consume produk2 macam ni. Saya nak pastikan kesihatan & keselamatan saya terjamin bila consume produk ini.

2. Saya dah tengok sendiri perubahan pada wajah saya. Wajah saya semakin licin dan jeragat semua dah hilang.

Korang kalau betul nak dapatkan Glutacaps, ini adalah masa yang sangat tepat, saya dah deal baik punya dengan syarikat Glutacaps ni.

BERITA BAIK UNTUK ANDA!😱

Jika anda order sekarang, kami akan beri 2 Special Free Gift bernilai RM30 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

FREE GIFT # 1 – FEREENA HAND SANITIZER

🎁 Free Fereena Hand Sanitizer Bernilai RM29.90.

🎁 Mengandungi 70% alkohol.

🎁 Dengan extract Aloe Vera (Memberi kesan kelembapan pada tapak tangan).

🎁 Mengandungi Vitamin E (Sebagai antioksidan untuk menjaga kulit daripada rosak).

🎁 Membunuh 99.99% Virus & bekteria dengan pantas.

FREE GIFT # 2 – FREE POSTAGE

🎁 Free Postage Seluruh Malaysia.

🎁 Dijamin Barang Sampai Dalam Keadaan Baik.

🎁 Barang Sampai Dalam 1 – 3 Hari Bekerja SAHAJA.

JANGAN RISAU…!!

PARCEL KAMI SENTIASA DI SANITIZE TERLEBIH DAHULU SEBELUM MEMBUAT PENGHANTARAN
Untuk Mengelakkan Kuman Dan Virus

ORDER SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT!

PAKEJ PERCUBAAN - 1 BOTOL

RM150 RM75
  • FREE Fereena Hand Sanitizer.
  • FREE Postage
  • JIMAT R̶M̶7̶7̶

PAKEJ TIP-TOP MELETOPS - 3 BOTOL

RM450 RM205
  • FREE Fereena Hand Sanitizer
  • FREE Postage
  • JIMAT R̶M̶2̶4̶5̶

Tiada cas penghantaran dikenakan.

100% Free penghantaran seluruh Malaysia menggunakan kurier Poslaju.

Dijamin berkualiti tinggi.

100% dijamin hanya menggunakan bahan-bahan yang berkualiti tinggi sahaja.

Kepuasan anda dijamin.

Kami sentiasa memastikan semua pelanggan kami berpuas hati dengan produk kami.

HOTLINE

+60122987205